Aquaja Futterhaus Mayen

Aquaja trots op realisatie Futterhaus Mayen

Aquaja is erg trots op de realisatie van een schitterend project voor Futterhaus Mayen. De intensieve samenwerking met de Duitse organisatie Das Futterhaus heeft ervoor gezorgd dat voor de nieuwe winkel in Mayen een schitterende aquariumopstelling is opgeleverd.

De 12 aquariumstellingen zijn specifiek aangepast aan diverse vissoorten welke de winkel aanbiedt. Hierdoor zijn er 2 stellingen met filters per compartiment voor levendbarende, zijn er 2 stellingen voor discusvissen met hogere aquaria en is er een speciale stelling voor nano en betta vissen. Daarnaast is er een planteneiland geleverd.

Filiaalleider Jonathan Mohr is 2,5 maanden na oplevering zeer enthousiast:

“De aquariumstellingen in Mayen overtuigen in eerste instantie door de geweldige uitstraling dankzij de matte afwerking. Het vrijstaande planteneiland met gelijke waterstand is geen vergelijking met de oude trapmodellen.

Tegelijkertijd is alles zeer functioneel, van de klepdeksels en dekruiten tot het filtergedeelte. Men heeft niet het gevoel dat je nergens aan kan komen en men kan zonder veel ‘gedoe’ werken.

De 2 stellingen met een filter per compartiment zijn ideaal voor de presentatie van levendbarende vissen.

Wat ik super vind is dat, naast de individuele stellingbouw op maat, men bij vragen of problemen bij Aquaja direct een aanspreekpunt hebt die om je geeft en je verder helpt.”

Wij danken Das Futterhaus voor deze fijne samenwerking en dit schitterende project en wensen de winkel veel succes in de toekomst.