Arie Bouman Tuinplanten presenteert: Kant en klare Tantau-rozen

Kwekerij Arie Bouman Tuinplanten uit Wijk en Aalburg presenteert vanaf eind mei een collectie kant en klare Tantau-tuinrozen. In totaal zijn er vier soorten beschikbaar die consumenten direct in de tuin of op balkon of terras kunnen planten. Marco Schrijver van Arie Bouman Tuinplanten: “We verwachten veel van deze tuinrozen na de succesvolle introductie op onze huisbeurs in februari. Door de visuele aantrekkelijkheid en het gebruiksgemak van de kant en klare rozen voorzien we veel vraag van de consument. Ook tuincentra tonen veel interesse en in de afgelopen maanden hebben we een landelijk netwerk van verkooppunten opgebouwd.” Voor presentatie op de winkelvloer heeft Arie Bouman Tuinplanten een concepttafel en een totempresentatie ontwikkeld. Om de bekendheid van Tantau-rozen te verhogen en aankoop te stimuleren voert Arie Bouman Tuinplanten een consumentgerichte mediacampagne.

Doorbloeiers
De kant en klare Tantau-rozen kenmerken zich door een hemelse geur en opvallende bloemen. De collectie bestaat uit vier doorbloeiende soorten: ‘Mary Ann’, ‘Nostalgie’, ‘Sirius’ en ‘Lampion’. Behalve dat ze onderling van elkaar verschillen qua kleur en geur, hebben ze een belangrijke overeenkomst: zelfs in het late najaar verschijnen er nog bloemen.

Consumentgerichte promotie
De consumentgerichte promotiecampagne gaat eind mei van start. Behalve exposure in het tv-programma Robs Grote Tuinverbouwing (SBS6) worden pr-activiteiten ontwikkeld om aandacht te creëren in consumententijdschriften, dagbladen en online magazines. Ook social influencers, bloggers en vloggers worden benaderd om kennis te maken met Tantau-rozen.