De grootste Intratuin heeft nu een megarestaurant én speelparadijs

Net voor Pasen was de verbouwing van ‘de grootste Intratuin van Nederland’ klaar. Liefst 24 duizend vierkante meter telt de vestiging in Duiven, die er vooral veel horeca en een grote klimtuin voor kinderen bij heeft gekregen. De uitbreiding van het tuincentrum is door Thermoflor in twee fases opgeleverd naar een ontwerp van Breddels Architecten. Afgelopen najaar ging de geheel nieuw ingerichte winkel al open en dit voorjaar volgde de nieuwe horeca en het kinder speelparadijs.

Voor de verbouwing telde Intratuin nog zestienduizend vierkante meter verkoopoppervlakte, verdeeld over twee etages en een buitenterrein. Met de uitbreiding hebben alle artikelgroepen een update gekregen. Verder is de indeling van de buitenruimte veranderd, waarbij de kassen van de koude afdeling zijn vergroot en voorzien van extra luchtramen, om het hele jaar door een optimaal klimaat te creëren.

Ruime horecagelegenheid en speelparadijs
Tevens is het magazijn met tweeduizend vierkante meter vergroot en zijn er parkeerplaatsen bijgekomen. Wie de hele route door de winkel aflegt, loopt een volle kilometer. Intratuin ziet daarom kans voor een ruime horecagelegenheid. De afgelopen twee maanden is een kas van het tuincentrum omgebouwd tot restaurant met liefst duizend zitplaatsen.
Behalve het restaurant is er voortaan ook een kinder speelparadijs in het tuincentrum te vinden, compleet met glijbanen en trampolines. De klimtuin is gratis toegankelijk, in de hoop dat kinderen hun (groot)ouders mee naar Intratuin nemen.