GroenRijk Eemsdelta

GROENRIJK EEMSDELTA VIERT 5 JARIG JUBILEUM

GroenRijk Eemsdelta viert dit najaar zijn vijfjarig jubileum. Het tuincentrum, dat voorheen was gevestigd in Delfzijl, bloeit nu al 5 jaar volop op het Woonplein in Appingedam. Op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november viert de vestiging van tuincentrumketen GroenRijk dit met onder andere een feestelijke koopavond op 7 november met live muziek.

 GroenRijk Eemsdelta presenteert zich als het groenste tuincentrum van de omgeving, het noord-oosten van de provincie Groningen. Daar is Paula Kruit, marketingmanager van GroenRijk, het roerend mee eens: “Eigenaren Emma en André de Vries-Veling zijn samen een sterk team ondernemers met passie voor het vak en oog voor detail. Dit jubileum is een mooie mijlpaal voor hen. Wij hopen ze nog veel jaren bij de GroenRijk-formule te hebben.”

André en Emma bouwen in deze lastige regio (denk aan aardbevingen, krimp en vergrijzing) samen met hun team niet alleen aan een stevige positionering van hun tuincentrum maar nemen ook hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. De medewerkers zijn over het algemeen specialisten en tegelijk is er ruimte voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 Het tuincentrum is sterk in groen, heeft een grote dierenafdeling en in het seizoen een uitgebreide collectie tuinmeubelen. Voor het interieur heeft GroenRijk Eemsdelta een combinatie gemaakt van kamerplanten, sfeerartikelen en potterie. In de verschillende sfeerkamers kunnen klanten ideeën opdoen om hun huis te vergroenen. Passend bij de trend van deze tijd.