Heerlijk nazomeren met BrazelBerry!

De BrazelBerry is de perfecte mix van een sierplant en struik met extreem veel en lekkere vruchten. Ook in de late zomer kunnen er nog vruchten geoogst worden; perfect passend bij de trend waarin de consument graag zelf vruchten kweekt en oogst.

brazzelberry berrybux sixpack

NIEUW | Berry Bux Sixpack
De toevoeging van de Berry Bux in potmaat 10,5 cm is een handige uitbreiding van de BrazelBerry plantencollectie.  Naast de drie liter container, welke geschikt is voor in een sierpot, wordt nu potmaat 10,5 cm geïntroduceerd waarmee in een handomdraai een fruithaag gecreëerd kan worden, langs het pad of in een balkonbak.

De P10,5 worden in 12 gaats tray’s aangeboden. Deze plant is door de consument zowel los als in een praktische sixpack te verkrijgen. Deze sixpack met stevig draaghengsel is ontwikkeld zodat de consument eenvoudig zes planten kan vervoeren waarmee één meter fruitheg aangeplant kan worden.

Met de kleine Berry Bux-planten (P10,5) in een praktisch sixpack kan in een handomdraai een eetbare haag worden gecreëerd, langs het pad of in een balkonbak. De winterharde Berry Bux wordt zo’n 50cm hoog en heeft een compacte groeivorm. De plant begint groen, in april verschijnt de witte, insectvriendelijke bloesem en in juli komen de eerste bessen tevoorschijn.

Indien u meer informatie nodig heeft of een bestelling wilt plaatsen kunt u een mail sturen naarsales@dejongplant.nl  of bellen met De Jong Plant via 0172-210115.

 

Lees meer over Berry Bux.