Inkooporganisatie Groen Specialist: nu een jaar gratis uitproberen!

– ADVERTORIAL –

De tuincentrumbranche is volop in beweging: het zijn uitdagende tijden voor de tuincentrumondernemer. Er wordt, juist nu, veel gevraagd van de capaciteiten van de ondernemer. Daarnaast moeten we scherp blijven: welk assortiment past het beste bij het veranderende winkelpubliek en hoe blijven we klanten trekken? Zomaar een paar vragen waar we als ondernemer dagelijks tegenaan lopen.

Groen Specialist: twee pijlers gericht op de ondernemer
De basis van inkooporganisatie Groen Specialist rust op twee pijlers die beide zijn gericht op ondersteuning van de ondernemer.

Inkoopvoordeel
Groen Specialist heeft overeenkomsten gesloten met circa zestig leveranciers. Basis van deze afspraken is altijd een aantrekkelijk pakket van condities met een ruime keuzevrijheid voor de ondernemer.

Ondersteuning
Op afroep is ondersteuning op een breed terrein mogelijk. Hierbij kan worden gedacht aan:
• Ondersteuning bij (her)inrichting van de winkelvloer.
• Opmaak van folders, huisstijl, etc.
• Ondersteuning bij inrichting en onderhoud van sociale media.
• Opmaak en onderhoud van website.
• Coaching van de ondernemer (bv. inzichtelijk maken verbeterpunten, rentabiliteitsverbetering).

Organisatiefolder
Los van bovenstaande hebben de aangesloten ondernemers de mogelijkheid deel te nemen aan de organisatiefolder. Deze folder is een overwegende ‘groene’ folder.

Gratis proberen
Groen Specialist biedt geïnteresseerde ondernemers de mogelijkheid om de inkooporganisatie een geheel jaar gratis uit te proberen. Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan contact worden opgenomen via info@groenspecialist.nl of telefonisch via 0528 – 331702.