Aquaja Intratuin Veghel
Aquaja-Intratuin Veghel

Intratuin Veghel ontzettend tevreden met nieuwe aquariumafdeling

Afgelopen juli heeft Aquaja haar steentje bij mogen dragen aan de uitbreiding van Intratuin Veghel

 

Afgelopen juli heeft Aquaja haar steentje bij mogen dragen aan de uitbreiding van Intratuin Veghel, en de verbouwde vestiging van een nieuwe aqua-afdeling mogen voorzien. Aquaja heeft zes aquariumstellingen en een plantenverkoopeiland aan Intratuin Veghel uit mogen leveren.

De aquariumstellingen zijn onder andere uitgerust met HVP Aqua LED verlichting, automatisch waterverversingsysteem, filtratie op lucht en Aquaja’s innovatieve en energiezuinige verwarmingssysteem. Ook het planteneiland is voorzien van LED verlichting van het merk HVP Aqua, HDPE rekjes voor het uitstallen van de planten en een keukenblok met Egger werkblad.

Eigenaar Chiel van Lankveld over de samenwerking met Aquaja:
“Wij zijn ontzettend tevreden over de geleverde producten en de service van Aquaja. De installatie werd uitstekend en vooral heel snel geregeld. Tevens verliep de communicatie, door middel van onderling overleg, erg soepel. Ook de nazorg hebben wij als zeer positief ervaren.”

Aquaja heeft met veel plezier de winkelinrichting van dit mooie project afgerond en is trots op het eindresultaat. Wij danken eigenaar Chiel van Lankveld en het hele team van Intratuin Veghel voor het vertrouwen in ons bedrijf en wensen hun veel succes met de laatste loodjes van de verbouwing. De winkel is straks voorzien van maar liefst 100 m² extra ruimte en naast de nieuwe aquariumafdeling zullen er ook een dierenkliniek en een trimsalon in de winkel te vinden zijn.