Over Biohort GmbH

Het opbergen van uw tuinspullen, gereedschap, meubilair, kussens, fietsen, speelgoed etc. is bepaald niet het aantrekkelijkste aspect van het buitenleven. Schuurtjes zijn vaak te klein, te onoverzichtelijk of nemen voortdurend tijd in beslag vanwege noodzakelijk onderhoud en ‘bijhouden’.
Biohort GmbH biedt pasklare oplossingen voor zowel het ene als het andere probleem. De Biohort GmbH bergingen zijn beschikbaar in veel formaten en zijn vrij van onderhoud. De modellen Casa Nova, HighLine, AvantGarde, Europa, Tuinkast, StoreMax, Hobbybox, LoungeBox en HighBoard  staan garant voor een veilige bergplaats van uw (waardevolle) spullen.
Voor het eerst werd er ook goed nagedacht over de ‘look’ van de berging. Het design en de uitstraling van de Biohort GmbH bergingen onderscheidt hen en passen bij moderne architectuur.
Biohort GmbH klanten waarderen in het bijzonder de lange levensduur, de garantie van 20 jaar tegen roest en de fraaie afwerking en oog voor detail van dit ‘made in Austria’ kwaliteitsproduct.
U treft hier uitgebreide informatie aan over de producten, montage en verkoop.