Broekhof

Maandagsewetering 40

2211 WV, Noordwijkerhout

Over ons

‘’Onze missie is om op een innovatieve en betrouwbare wijze toegevoegde waarde te creëren met verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche. Met ons vakbekwame en trouwe personeel doen we dat nu al 43 jaar. Zelf was ik als kleine jongen vroeger al veel op het bedrijf te vinden om te helpen, we woonden immers naast het bedrijf. Het schuurtje waar mijn vader ooit begon met de verkoop van inrolpapier en folies, dat staat er inmiddels niet meer.
Nu jaren later werken we aan uitbreiding van Broekhof in het buitenland. Naast onze productielocaties in Vietnam en Kenia, heeft Broekhof sinds september 2016 een vestiging in Colombia en vanaf begin 2017 openen we een vestiging in Miami.
Naast deze ontwikkelingen wordt ons assortiment continu aangevuld met nieuwe eigentijdse producten. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe lijn van composteerbare verpakkingen die we in 2017 willen gaan introduceren onder het label ‘Broekhof Green Leaf’.
Heeft u vragen of specifieke wensen voor een op maat verpakking en / of design? Ik nodig u van harte uit om contact met ons op te nemen of eens binnen te lopen in de volledig vernieuwde showroom in Aalsmeer.
Graag tot ziens!’’

Arjan Broekhof
Managing Director

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:

Maandagsewetering 40
2211 WV Noordwijkerhout

0252 343 434
info@broekhof.nl
www.broekhof.nl