Over ons

Welkom op de website van Perfection Automatiseringen. Perfection AutomatiseringenĀ is sinds 1988 actief in de automatisering. Wij hebben ons bewezen als een allround ICT-dienstverlener die in staat is de automatisering van organisaties efficiĆ«nter en effectiever in te richten. Perfection richt zich op het vernieuwen van bedrijfsprocessen, waaronder administratieve en logistieke bedrijfsprocessen. Hierdoor houden onze klanten meer tijd en geld over om zich te focussen op hun kerntaken.
Onze klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de snelle service, het meedenkend vermogen en het samenwerkend karakter van onze medewerkers. Hiermee hebben we een plaats verworven als betrouwbare partner waardoor we samen beter worden. Wij meten ons succes aan het succes van onze klanten!
De centrale ligging van ons bedrijf in Noord-Brabant (Tilburg) zorgt voor een ideale omgeving voor onze doelstelling: het continu verder ontwikkelen van ons dienstenpakket door middel van nieuwe technologieen. Hierdoor kunnen wij u zo goed mogelijk voorzien van een optimale ICT-omgeving.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:

Droogdokkeneiland 14
5026 SR Tilburg

+31 (0)13 536 20 60
info@perfection.nl
www.perfection.nl