Over ons

Thermoflor Construct heeft een lange historie in het bouwen van glas- en staalconstructies. Als eerste echte kassenbouwer in Nederland hebben wij sinds 1877 al meer dan 3000 transparante bedrijfsgebouwen wereldwijd gerealiseerd en wij zijn gerenommeerd Europees marktleider in de bouw van tuincentra.

Wij willen de referentie en de geprefereerde design & advies-, constructie- en engineeringpartner zijn voor alle projecten die van ontwerp tot realisatie een doorgedreven coördinatie in glas, staal, aluminium en techniek vereisen. We concentreren ons op industriële, architecturaal ontworpen glasdakoplossingen voor tuincentra over heel de wereld.
We zijn gepassioneerd door onze missie en willen onze klanten een reële meerwaarde bieden door hen in elke fase van hun project optimaal bij te staan. Door uit te blinken in onze dienstverlening stimuleren we de prestatie van onze organisatie op ieder niveau.

We zijn een open organisatie met een transparante communicatie, heldere doelstellingen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Een van onze absolute sterktes is onze totaalaanpak, waarbij de tuincentra door ons ontworpen, gebouwd en sleutelklaar opgeleverd worden.

Onze projecten worden perfect afgewerkt met oog voor detail, volgens de wensen van de klant. Thermoflor Construct is pas tevreden als ook u tevreden bent!

Tevens beschikken wij over een ervaren serviceteam dat paraat staat voor uw herstellingen ter plaatse, zowel voor de constructie als voor de toegepaste technieken in uw project.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:

Wiebachstraat 9
6466 NG Kerkrade

+31 (45) 541 14 58
info@thermoflor.com
https://www.thermoflor.com