addenda

(Na)zomer tuinfeestje bij Boomkwekerij Out!

Honselersdijk, dinsdag 2 juli 2019 – Ze is er weer: de Hebe Addenda® en dat gaan we vieren met een (na)zomertuin feestje! Op woensdag 10 & donderdag 11 juli heten wij je namens alle Addenda® kwekers van harte welkom bij Boomkwekerij Out in Hazerswoude-Dorp! Onder het genot van een hapje en een drankje presenteren wij ons unieke productassortiment, in vier verschillende tuinstijlen.

 

Wat kun je nog meer verwachten?

Zoals je van Addenda® gewend bent investeren wij substantieel in innovatie. Zowel op productgebied, als concepting. Komende zomer worden de Hebe’s van Addenda® niet alleen voorzien van nieuw label (100% afbreekbaar), ook de potten krijgen een nieuwe uitstraling. Waar de potten voorheen taupe kleurig waren, worden de potten nu donker groen. De potten worden gemaakt van +95% gerecycled materiaal. Daarnaast staat er ook een compleet vernieuwd POS Pakket voor je klaar, waarin de boodschap Be(e) friendly centraal staat.

 

Voor bij-praat met een van de kwekers is er ook tijd, dit doen we natuurlijk aan de overvloedig gedekte tuintafel. Kortom; een mooie én gezellige gelegenheid om binnen no-time weer helemaal op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen en activiteiten van Addenda®. Zien we je volgende week?

 

addenda

Puur genieten van de nazomer!

Puur genieten van de nazomer met de Hebe’s van Addenda®. De Hebe van Addenda is een groenblijvende plant die tot ver in het najaar schitterend bloeit. Ze wordt ook wel struikveronica genoemd. Vlinders en bijen zijn gek op de Hebe, vanwege haar nectarrijke bloempluimen. Ze blijft lang bloeien, zeker tot aan de eerste vorst. Zo kun je volop genieten van de (laatste) heerlijke zomerdagen. Een kleurrijke opsteker voor op het terras in een prachtige pot of als sierstuk in de tuin in de border. Of je nu houdt van klassiek of elegant, romantisch of modern. In haar vele soorten, maten en kleuren is het een magnifieke plant om de tuin mee op te frissen.
De Hebe Addenda® is er in vier varianten:  Donna®, Classica®, Granda® & Petita®.

 

Locatie: Boomkwekerij Out, Burgemeester Smitweg 12 Hazerswoude-Dorp. De deuren zijn geopend van 09.00 tot 17.00 uur.