Pokon Naturado

Adres: Dynamostraat 22-24
Plaats: Veenendaal
Postcode: 3903 LK
Land: Nederland

Tel.: 0318-521605
Fax: 0318-510192
Mobiel: 06-53970018
Email: info@naturado.nl
Website: Pokon Naturado

De Merken

Pokon
Het bekendste merk als het gaat om de verzorging van alles wat groeit en bloeit. “Een beetje Pokon doet wonderen” zegt wat dat betreft al genoeg. Met ruim 80 jaar ervaring is Pokon dé expert voor plantenvoeding, gazonsverzorging, meststoffen en potgrond.

Naturado
Het grootste merk in potgrond en aanverwante producten. Al ruim 25 jaar vervult Naturado een leidende rol in alles wat met de voedingsbodem te maken heeft. Een breed assortiment met kwalitatief hoogwaardige producten vormen de basis van dit succesvolle merk.

Roundup
Roundup is de ideale partner voor het bestrijden van onkruiden. Door de systemische werking is Roundup één van de meest doeltreffende middelen die momenteel te koop zijn. En wereldwijd nummer 1 in onkruidbestrijding!

Bayer Garden
Bayer biedt de oplossing voor vrijwel elk probleem in de tuin. Bayer wordt ook door klanten gezien als DE specialist in bestrijdingsmiddelen, met het breedste assortiment tegen elk probleem!

Seramis
Seramis is een uniek concept om uw planten goed te verzorgen. Dit slimme plantsysteem zorgt voor een goede wateropname en een uitstekende wortelontwikkeling. Seramis is een merk dat zich met name richt op plantenliefhebbers die er veel voor over hebben om hun planten optimaal te verzorgen.

Barenbrug
De gele grootverpakkingen van Barenbrug graszaad zijn een begrip in de markt. Barenbrug staat voor kwaliteit en innovatie, de producten van Barenbrug staan dan ook aan de top van veel aanbevelende rassenlijsten over de hele wereld.

Asef
Asef is een van oudsher bekend merk voor meststoffen. Pokon Naturado verzorgt voor Asef de verkoop, distributie en marketing. Onder het merk Asef worden zowel meststoffen als potgrond geproduceerd.

Evergreen
Het merk Evergreen is volledig toegespitst op de verzorging van het gazon. Zowel een breed pakket aan meststoffen, als ook een aantal effectieve probleem oplossers tegen o.a. onkruid en mos in gazons.

Substral
Substral is met name bekend van de plantenvoeding. Onder dit merk wordt ook een assortiment potgronden voor gebruik binnenshuis geleverd. Pokon Naturado verzorgt voor Substral de verkoop en distributie.

Osmocote
De Osmocote langwerkende meststoffen zijn inmiddels een begrip op de markt en passen goed in de trend van gemak en genieten. De kracht van de Osmocote langwerkende meststoffen is de toegevoegde voeding voor maar liefst zes maanden. Met één keer voeden, is men klaar voor een heel groeiseizoen.

Chrysal
Chrysal is snijbloemen voeding. Bekend van het zakje bij de bloemen, maar ook in consumenten flessen en voor professionele toepassingen. Alles is geënt op het lang goed houden van snijbloemen in de hele keten.

Terra d’Or
Terra d’Or is een honderd procent natuurlijke bodembedekker voor gebruik in borders. Terra d’Or is decoratief en verrijkt de bodem. Bovendien voorkomt Terra d’Or de groei van onkruid en weert het katten en slakken uit uw tuin.

Culterra
Culterra is producent van meststoffen voor zowel de hobbytuinder als de professionele gebruiker. Culterra korrels zijn geschikt voor zowel gazon, siertuin als moestuin. De mestkorrels van Culterra zijn gemakkelijk in gebruik, eenvoudig te doseren en werken snel en langdurig.