Smiemans Projecten sluit 2018 goed af en proost op het nieuwe jaar met het versterkte ervaren team!

Het huidige gespecialiseerde en ervaren team van Smiemans Projecten is versterkt met 5 nieuwe mensen, waaronder Ferry Breugem en Dries Jansen. Met Dries en Ferry in het project management team en de versterkte back office is Smiemans Projecten graag uw sparring partner op het gebied van tuincentra, bijzondere glasconstructies en botanische tuinen.

Jeroen: “We hebben het afgelopen jaar mooie projecten mogen bouwen, waaronder het World Horti Center en meerdere tuincentra in zowel binnen- als buitenland. Maar buiten deze projecten hebben wij ook niet stil gezeten. Wij hebben veel energie gestopt in het versterken van het kennisniveau en capaciteit binnen onze organisatie. We zijn dan ook enorm trots en kijken uit naar komende jaren waarin een groot palet van dienstverlening aangeboden kan worden.”

Ferry heeft al meer dan 30 jaar werkervaring in de tuincentra branche en heeft onder zijn supervisie vele grote tuincentra gebouwd in binnen- en buitenland. Naast Ferry zijn er ook drie werkvoorbereiders/ uitvoerders toegetreden die allemaal gespecialiseerd zijn in het opzetten, uitwerken en realiseren van tuincentra. Hiermee is de capaciteit en kwaliteit enorm toegenomen.

Daarnaast heeft Dries Jansen ons verkoopteam versterkt als strategisch adviseur. Hij is een goede bedrijfsanalist en consultant, met grote klanten zoals de Intratuin. Daarnaast is hij ook een groenspecialist die met zijn omvangrijke werkervaring en kennis op alle facetten advies kan uitbrengen.

Smiemans Projecten kan door deze versterking de steeds complexere projecten in de markten waarin zij opereren nóg beter bedienen.