Voorjaarsbeurs GROEN-Direkt 2018: meer oog voor duurzaamheid

Op 6 en 7 februari wordt het tuinseizoen 2018 traditiegetrouw geopend tijdens de Voorjaarsbeurs van GROEN-Direkt. Nieuw deze editie zijn de certificeringsstempels die inkopers informeren over het duurzaamheidsgehalte van de producten.

 

GROEN-Direkt voerde de certificeringsstempel begin 2018 in. “Duurzaam ondernemen is een must in deze tijd én voor de toekomst”, legt Gert Koert, mede-directeur van GROEN-Direkt, uit. “De consument vraagt er ook om. En dus is het goed om de duurzaamheid van onze producten inzichtelijk te maken.” Om haar kwekers op weg te helpen in het certificeringsproces ondersteunt GROEN-Direkt, samen met MPS en Hogeschool InHolland, haar relaties bij het behalen of opwaarderen van hun certificering.

Over de Voorjaarsbeurs
De Voorjaarsbeurs is dé internationale groenhandelsbeurs van het jaar en vaste ontmoetingsplaats voor (inter)nationale tuincentra, exporteurs en groothandels. Op één plek kunnen zij terecht voor tuin- en kamerplanten, uitgangsmaterialen en een ruime presentatie van mediterraans aanbod. Op de beurs is bovendien ruime aandacht voor de nieuwste tuintrends en noviteiten van het seizoen. De ‘place to be’ dus, voor iedereen die vakmatig bezig is met een groene leefomgeving.

De Voorjaarsbeurs vindt plaats op 6 en 7 februari van 07:30-16:00 uur. Adres: ITC-terrein, Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude, Nederland.

GROEN-Direkt: een unieke formule
Door de combinatie van 30 monsterbeurzen per jaar en een webshop biedt GROEN-Direkt het hele jaar een zeer divers en breed assortiment tuin- en kamerplanten onder één dak. Het gehele aanbod aan planten is ook in de webshop op overzichtelijke wijze te bekijken en te bestellen. Klanten profiteren bij GROEN-Direkt van het gemak van 1 bestelling, 1 levering en 1 factuur en dat 30x per jaar. Een levende catalogus die goed gevat is in een digitaal bestelsysteem.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over GROEN-Direkt, haar monsterbeurzen en de webshop op www.groen-direkt.nl, @groendirekt (Twitter) of bel met +31 (0)172 21 15 76.